Вінницька область: під час проведення земляних робіт вінничани виявили 2 боєприпаси

Вінницька область: під час проведення земляних робіт вінничани виявили 2 боєприпаси

27.04.15 20:08 0 626
24 квітня о 11:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №34 м. Шаргород надійшло повідомлення про те, що на вул. Поштова у с. Пеньківка під час проведення земляних робіт було виявлено предмет, схожий на вибухонебезпечний. Під час проведення ідентифікації фахівці ГУ ДСНС встановили, що знахідкою є 105-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Наступного дня о 13:51 козятинським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що у с. Пустоха під час проведення польових робіт трактористом було виявлено підозрілий предмет. Прибувши на місце події, фахівці встановили, що знахідкою є 76-міліметровий артилерійський снаряд.

Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції. 27 квітня виявлені вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

Шановні громадяни, рятувальники вкотре застерігають: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, розбирати, тощо – смертельно небезпечно для вас та оточуючих!

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ