Співачка Джамали поділилась що вона зараз відчуває

Співачка Джамали поділилась що вона зараз відчуває

28.04.15 12:00 0 3184
У ці нелегкі години та дні для України, кожен громадянин проявляє свою позицію та відношення щодо подій, які відбуваються. Комусь, відверто, байдуже і має пасивну позицію, хтось, взагалі, по ту сторону барикад, а хтось омивається гіркими слізьми або навіть кривавими. Одна з тих, у кого розривається серце від болю - українська співачка Джамала. Як повідомляє портал новин про зірок: вся її творчість пройнята проблемами сьогодення України, а вчасності - анексія Криму, яка вплинула на неї. Через цю подію майже весь її альбом виконаний кримськотатарською та українською мовами. Першою «главою» нового альбому пісня – «Очима». Ця пісня наступна хвиля роздумів в житті співачки, яка стосується тематики дому, Батьківщини та кохання.

Нагадаємо, що Джамала має кримське походження та не раз висловлювала бойовий дух щодо анексії та різке ставлення до окупантів. Співачка, на даний момент, живе у Києві, але не відмовилася від кримської прописки та має статус переселенця. На підтримку всіх тих людей, які зіштовхнулися з подібною проблемою, жахливою сторінкою їхнього життя, розлуки з рідними, втрати та зміни житла, зустрілася з вимушеними переселенцями у чудовому місті Львові.

Саме там, вперше за півроку, Джамала зустрілася з батьком. На зустрічі згадувала пісні, які їй співав дідусь в дитинстві ще у Криму. За відвертими розмовами поділилася бажанням зустрітися з Катериною 2 і понадавати їй поміж очей. Джазова співачка вважає, що тільки єдність, згуртованість допоможе пережити важкі часи та подолати усі труднощі.

Також Джамала розповіла про плани подорожей світом, в яких передасть страждання, біль та хвилювання українського народу. Цей музикант хоче своєю піснею достукатися до сердець всіх українців, вгамувати їх біль та передати любов. Тому готує нову пісню для кримськотатарського народу під назвою «Шлях додому» до річниці їхньої депортації , яка увійде до нового альбому «Крим наш».
Источник: http://star.korupciya.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ