Міністерство оборони України планує здійснити на конкурсних засадах закупівлю квартир на умовах пайової участі та на вторинному ринку

Міністерство оборони України планує здійснити на конкурсних засадах закупівлю квартир на умовах пайової участі та на вторинному ринку

28.04.15 10:32 0 541
Протягом останніх 3 років, через обмежене фінансування з Державного бюджету України, ситуація із забезпеченням житлом військовослужбовців Збройних Сил України досягла небувалого критичного стану, оскільки кількість незабезпечених житлом військовослужбовців значно збільшилася. Зокрема, на обліку в Вінницькій області на даний час перебуває більше 2,5 тис. осіб.

Враховуючи гостроту питання щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, а також наявний фінансовий ресурс на 2015 рік, відповідно до кількості потребуючих у забезпеченні житлом на Вінниччині, Міністерство оборони України планує здійснити на конкурсних засадах закупівлю квартир на вторинному ринку та на умовах пайової участі.

Закупівля (придбання) житла для військовослужбовців Збройних Сил України здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 147, яким передбачено, що:

Закупівля квартир на умовах пайової участі здійснюється в об'єкті будівництва, документально підтверджена ступінь готовності якого не менше 70% на початок проведення конкурсу.

Закупівля квартир на вторинному ринку здійснюється при умові 100% готовності до заселення з підключенням мереж по постійній схемі.

Детальна інформація стосовно проведення конкурсу буде розміщена та оприлюднена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України (www.mil.gov.ua розділ «Державні закупівлі», підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир»), а також опублікована у газеті «Народна армія».

Для надання роз'яснень та інформації з інших питань можливо буде звернутися до Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України за тел. (044) 271-12-92, контактна особа Коломійчук Наталія Анатоліївна) або тел./факс (044)226-30-03.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області з ...

КОМЕНТАРІ