Житомирщина: на Коростенщині у ДТП загинули двоє громадян Молдови

Житомирщина: на Коростенщині у ДТП загинули двоє громадян Молдови

28.04.15 14:13 0 505
За вихідні зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 людей загинули та 5 отримали тілесні ушкодження.

25 квітня близько 05.45 на 105 км автодороги Виступовичі – Житомир, поблизу с. Веселівки, Коростенського району, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», житель Республіки Молдова, 1991 р.н., рухаючись у напрямку м. Коростеня, виїзхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «КРАЗ», під керуванням жителя м. Андрушівки, 1980 р.н.

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Фольксваген», від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров'ям. Не зайвим буде застерегти всіх учасників дорожнього руху, що лише дотримання правил поведінки на дорозі зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо – транспортних пригод.

Загалом працівниками Державтоінспекції було виявлено та припинено 191 порушення Правил дорожнього руху на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 37 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 25 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 15 років ...
Наступна новина: В Рівному 28 квітня - ...

КОМЕНТАРІ