В Івано-Франківській області безпека руху у дитячій творчості

В Івано-Франківській області безпека руху у дитячій творчості

28.04.15 17:57 0 715
Понеділок, 27 квітня 2015, 11:43 |

27.04.2015

В шкільних навчальних закладах області завершується дитячий конкурс малюнка з тематики безпеки дорожнього руху, який проводився в рамках Всеукраїнського конкурсу: «Молоде покоління - за безпечний дорожній рух».

Конкурс проводиться щорічно тому став традиційним. Цього року на Прикарпатті найкраще відзначилися школярі Коломийщини. Вони найкреативніше підійшли до теми безпеки руху на дорогах зі всією відповідальністю і серйозністю показали у своїх творчих роботах, а це і малюнки і аплікації і сувеніри… як потрібно поводитися на дорогах і які можуть бути наслідки дитячої поведінки. Коли проглядаєш виконані роботи є надія, що діти не тільки творчо опрацьовують тему і проявляють свої таланти, але й вміло і обережно поводяться на дорогах, адже говорити про поведінку не можна, якщо не знаєш Правил. Тож, сподіваємося, що дитячі знання набуті у школі, почуті від батьків, інспекторів дорожнього руху будуть добрим прикладом для однолітків та слугуватимуть додатковим бонусом для профілактики аварійності.

Варто зазначити, що у конкурсі брали участь діти різних вікових категорій, починаючи від вихованців дитячого садочка і закінчуючи учнями старших класів та професійно технічних училищ. Підсумки конкурсу буде підбито пізніше, а поки що збір малюнків триває. Найкраще виконані роботи будуть надіслані до Департаменту ДАІ для оцінювання майстерності виконання, творчого підходу, розкриття теми та індивідуальних бачень.

Прес-служба УДАІ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ