Волинь та Луцьк гостювали у м. Чернівці

Волинь та Луцьк гостювали у м. Чернівці

28.04.15 15:31 0 586
25 квітня туристичний потенціал Луцька та Волині було представлено на 10-му ювілейному Буковинському туристичному ярмарку. Презентацію туристичного потенціалу нашого краю забезпечила делегація у складі директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації та представників «Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан».

Послуги та вироби на ярмарку представили більше 200 учасників. Цього року ярмарок був зорієнтований на внутрішній та в'їзний туризм.

У ярмарку взяли участь більше 50 туристичних фірм Львівщини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Волині. А також буковинські та румунські представники туристичної галузі.

На відкриття ярмарку також завітали Генеральний консул Румунії у Чернівцях Елеонора Молдован та перший секретар посольства Бельгії в Україні Жан де Лануа.

На відвідувачів ярмарку чекали виступи фольклорних колективів, виставка-продаж виробів народних майстрів, свято національних кухонь та інші цікавинки.

Відвідувачі стендів Волині мали нагоду ознайомитися з пропозиціями туристичних фірм краю, санаторіїв, баз відпочинку та гостинних садиб, обрати для себе різноманітні варіанти відпочинку.

А ще Волинь і Луцьк вже вкотре дивували Україну своїм питним медом, який і тут користувався великою популярністю. Відвідувачі із задоволенням куштували та купували чудо-напій.

Ніхто не відходив від нашого намету, не прихопивши із собою цікаву поліграфічну продукцію, яка знайомила із туристичними можливостями Луцька та Волині.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ