Ветерани Луцька знову чемпіони!

Ветерани Луцька знову чемпіони!

28.04.15 09:43 0 593
У неділю, 26 квітня, в місті Володимир-Волинський на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Олімп» відбувся ХІ обласний фестиваль серед ветеранів «Спортивне довголіття - «Спорт для всіх — радість життя» за участю команд територіальних фізкультурних організацій районів і міст області.

Збірна команда міста Луцька змагалася за перемогу в змаганнях з плавання, тенісу настільного, шашок, шахів та міні-футболу.

Переможці, як в особистому, так і в командному заліку визначалися за найкращим результатом відповідно до програми змагань.

Усі учасники збірної команди плавців міста повернулися додому з медалями. Переможцями у своїх вікових групах стали: Олена Наумова, Ігор Кідиба, Олена Макарова, Ольга Шалигіна та Михайло Коломієць. Вадим Сіваченко зайняв друге місце. Також луцькі плавці зайняли першу сходинку і в естафеті.

У настільному тенісі не було рівних представникам міста Луцька Наталії Метюк та Олександру Костюку.

Переможцем у змаганнях з шашок серед жінок стала Галина Трач, а серед чоловіків Павло Гончарук посів друге місце. З шахів друге місце виборола Інна Іващенко, а Анатолій Мазій - третє.

У цьому році фортуна відвернулася від футбольної збірної команди міста, яку очолював Василь Кохановський, і в трійку призерів команда не потрапила.

У підсумку фестивалю за результатами усіх видів програми, ветерани міста Луцька, як і в минулому році, завоювали загальнокомандне перше місце. Друге і третє місце посіли відповідно команди міст Володимира-Волинського та Ковеля.

Усі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а перехідний кубок за І місце вкотре повернувся у місто Луцьк.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Ужгороді правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ