Вже семеро лучан задекларували мільйонні статки,- Луцька ОДПІ

Вже семеро лучан задекларували мільйонні статки,- Луцька ОДПІ

28.04.15 16:02 0 566
В ході деклараційної кампанії - 2015 про минулорічні доходи, що перевищують мільйон гривень, вже повідомили семеро жителів міста Луцька,- інформує Луцька ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Загальна сума задекларованих мільйонерами доходів склала 23,9 мільйона гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб становить понад 568 тисяч гривень.

Загалом, 2051 лучанин прозвітував до Луцької ОДПІ про статки, отримані у 2014 році, серед яких і ті громадяни, які мають право на отримання податкової знижки.

Луцька ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області нагадує, що деклараційна кампанія триває до 1 травня та закликає жителів міста Луцька та Луцького району не відкладати виконання свого конституційного обов'язку на останній день, а завітати до інспекції вже зараз та сумлінно виконати свій громадянський обов'язок.

Бланк податкової декларації та порядок її заповнення розміщено на офіційному веб – порталі ДФС України.

Довідково: форма податкової декларації про майновий стан і доходи затверджена наказом Міністерства доходів і зборів України від 11.12.2013 №793 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Порядок подання річної декларації про майновий стан і доходи визначений ст. 179 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI (із змінами і доповненнями).

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ