В Луцьку відійшов у вічність Віктор Володимирович Божидарнік

В Луцьку відійшов у вічність Віктор Володимирович Божидарнік

28.04.15 09:54 0 756
На 71-му році життя перестало битися серце людини великої душі та мудрого керівника — доктора технічних наук, професора, ректора Луцького національного технічного університету Божидарніка Віктора Володимировича.

Кілька днів тому, 22 квітня, Віктор Володимирович відсвяткував свій 70-ий день народження. Проте невблаганна смерть забрала його від нас назавжди...

Народився Віктор Божидарнік у смт. Голоби Волинської області. У 1970 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, де здобув вищу освіту за спеціальністю «механіка».

Саме у Луцьку Віктор Володимирович розпочав науково-педагогічну діяльність. Багато років - незмінний ректор Луцького національного технічного університету, він вклав усю душу та серце в розбудову цього вишу. Саме за його керівництва навчальний заклад набув найбільшого розквіту. Віктор Божидарнік був невтомним трудівником, авторитетним науковцем та наставником, люблячим батьком та щиросердечною людиною. Своєю невтомною працею, енергійністю та професіоналізмом зробив значний внесок у розвиток технічної освіти Волині та України.

Заслужений працівник народної освіти України, дійсний член Академії інженерних наук, академік Академії економічної кібернетики, член-кореспондент Академії менеджменту та підприємництва, академік Академії наук вищої школи України — це неповний перелік звань, які здобув Віктор Володимирович за своє життя.

Луцький міський голова Микола Романюк, міська рада та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родині та близьким покійного.

Пам'ять про Віктора Божидарніка назавжди залишиться у наших серцях...

Спочивайте з Богом, шановний Вікторе Володимировичу...

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 28-29.04 у місті-супутнику ...
Наступна новина: „КАТП 1728”: У Рівному ...

КОМЕНТАРІ