У Рівненській області вихованці дитячого садочку завітали на гостини до пожежної частини

У Рівненській області вихованці дитячого садочку завітали на гостини до пожежної частини

28.04.15 13:15 0 598
В рамках проведення Дня цивільного захисту до 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області завітали на екскурсію вихованці 7-го дошкільного навчального закладу міста Кузнецовськ.

Під час екскурсії бійці Держслужби з НС показали дітям пожежні автомобілі, бойовий одяг, захисне спорядження та пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей. Також рятувальники розповіли малечі про правила пожежної безпеки в побуті, безпечної поведінки на воді, особливо у цей період та як необхідно діяти в разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації, виявлені підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку тощо. Всі бажаючі мали змогу ознайомитися із способами гасіння пожеж та можливостями рятувальної техніки. За словами вихователів, діти давно хотіли ближче познайомитись із рятувальниками та їхньою професією. Хлопчики і дівчата залюбки фотографувалась поруч з технікою та приміряли одяг пожежних.

Екскурсія видалася дуже цікавою, а головне корисною для дітей, адже дала можливість познайомити дітей із героїчною професією - рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

Кузнецовський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цими вихідними понад 83 ...
Наступна новина: Працівники Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ