На Прикарпатті дбають про безпеку літнього відпочинку дітей

На Прикарпатті дбають про безпеку літнього відпочинку дітей

28.04.15 17:46 0 612
27 квітня фахівці Управління ДСНС в області взяли участь у засіданні координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей за участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка.

Цьогоріч на території Івано-Франківщини, за словами начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислава Микитюка, функціонуватимуть 14 стаціонарних таборів різних форм власності.

Окрім соціально незахищених категорій дітей, у літніх таборах цього року відпочиватимуть і діти учасників АТО, тимчасово переселених осіб, діти із сімей загиблих чи поранених під час подій на Майдані.

На засіданні наголошувалося і на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності у таких закладах, адже там відпочиватимуть тисячі неповнолітніх. Уже з середини травня розпочнеться комісійний об’їзд усіх таборів з метою перевірки їхньої готовності до прийому юних відпочивальників.

А забезпечення безпеки дітей під час літнього відпочинку та оздоровлення є одним із пріоритетних завдань керівництва Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ