В Чернівецькій області з нагоди Дня довкілля рятувальники разом з переселенцями та волонтерами прибрали територію парку відпочинку

В Чернівецькій області з нагоди Дня довкілля рятувальники разом з переселенцями та волонтерами прибрали територію парку відпочинку

28.04.15 10:37 0 556
З нагоди Дня довкілля та з метою очищення території Чернівців від сміття, 25 квітня в парку відпочинку по вул. Південно-Кільцевій обласного центру працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області спільно з волонтерами та вимушеними переселенцями з зони проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території провели загальну міську толоку. Своїм прикладом рятувальники, переселенці та волонтери хотіли показати всім людям, що необхідно підтримувати чистоту в навколишньому середовищі. Адже як говорять: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Всього в заході взяли участь близько 50 людей.

Всі учасники заходу зібрали сміття та навантажили його на спецтехніку, після чого сміття було вивезено у спеціально відведене для цього місце. Окрім цього, учасники акції звернулися до людей, що відпочивали в парку із проханням прибрати за собою та не засмічувати парк, адже в ньому полюбляють прогулюватися чимало чернівчан. Громадяни з розумінням ставилися до прохання та дякували за проведену акцію.

Слід зазначити, що такі заходи, які організовують рятувальники разом з іншими організаціями та установами, є неодноразовими і часто проводяться по всій Чернівецькій області.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство оборони ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ