Чернівецька область: за останні 4 доби виникло 9 пожеж

Чернівецька область: за останні 4 доби виникло 9 пожеж

28.04.15 11:52 0 673
24 квітня у місті Сторожинець по вул. Кіцманській сталася пожежа в житловому будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцева пожежна команда села Чудей прибули за місцем виклику. Розповсюдженню вогню сприяли дерев’яні конструкції перекриття будівлі та сильний вітер. Внаслідок цього за короткий проміжок часу пожежа розповсюдилася на площу 180 кв.м.. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено покриття житлового будинку, пошкоджено перекриття будівлі. Чіткі дії працівників пожежно-рятувального підрозділу дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

26 квітня у селі Корчівці Глибоцького району в господарській будівлі місцевого мешканця сталася пожежа. Оскільки будівля була дерев’яною, а всередині збереглося сіно, вогонь за короткий проміжок часу поширився по всій споруді. Окрім цього, поруч знаходився житловий будинок, на який перекинувся вогонь. Будинок також був дерев’яний, що сприяло подальшому розповсюдженню вогню. Загальна площа пожежі склала 152 кв.м.. На місце події були направлені рятувальники смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Корчівці, Йорданешти та Купка. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення вогню, оскільки неподалік знаходився ще один житловий будинок. Рятувальники оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпека була ліквідована. Полум’ям знищено господарську будівлю, речі домашнього вжитку та 1 тонну сінна. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього за останні 4 доби на території Чернівецької області виникло 9 пожеж, в ході ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України в Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ