Рівненщина: на Сарненщині дитина втопилася у канаві неподалік будинку

Рівненщина: на Сарненщині дитина втопилася у канаві неподалік будинку

28.04.15 10:47 0 574
До чергової частини Сарненського райвідділу міліції 26 квітня в обідню пору надійшло повідомлення про утоплення дворічної Ольги із села Одринки. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група для встановлення обставин події.

Як з'ясувалося, малолітня Ольга перебувала на подвір'ї будинку за місцем проживання разом зі своїми старшими сестрами: шестирічною Софією та чотирирічною Вікторією. Батьки дитини — 33-річний Андрій та 38-річна Ірина на той час поралися по господарству, а вже через деякий час виявили відсутність наймолодшої доньки та почали її шукати.

Батько навідався до сусідів, у надії застати Олю саме там, аж раптом почув крик дружини, яка знайшла їхню крихітку у меліоративній канаві, що знаходиться за п'ять метрів від їхнього будинку. Андрій чимдуж помчався на порятунок. Діставши Ольгу із води, почав робити штучне дихання. Втім, фельдшер, яка після надання першої медичної допомоги, констатувала факт смерті.

— Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — повідомив начальник Сарненського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Міщеня. — За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) відкрите кримінальне провадження.

Наталія КИРКОВСЬКА,

Сарненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Хмельницькому відбулось ...

КОМЕНТАРІ