На Рівненщині виявили "БМВ" та "Фольксваген",які незаконно перебувають на території України

На Рівненщині виявили "БМВ" та "Фольксваген",які незаконно перебувають на території України

28.04.15 10:05 0 587
Працівники ДАІ Рівненської області впродовж вихідних затримали два автомобілі, що були ввезені на територію України з порушенням митного законодавства.

24 квітня на автодорозі «Рівне-Городище-Старокостянтинів» поблизу села Немовичі Сарненського району інспектори ДПС взводу супроводження роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС, зупинили автомобіль марки «БМВ». За кермом легковика перебував 21-річний житель Сарненського району.

Перевіривши автомобіль по базах Державтоінспекції, правоохоронці встановили, що транспортний засіб не зареєстрований на території України, а державний номерний знак належать автомобілю «Шкода Октавія».

Іномарку працівники ДАІ доставили на територію Сарненського РВ УМВС.

Наступного дня, близько другої години ночі, в смт Рокитне працівники ДАІ зупинили автомобіль "Фольксваген-Пассат" під керуванням 22-річного місцевого жителя.

За результатами перевірки ідентифікаційних номерів кузова, з'ясувалося, що номер кузова вищевказаного транспортного засобу не відповідає записам у реєстраційних документах.

Крім цього, під час спілкування з водієм інспектори ДАІ запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння, що у подальшому підтвердив прилад «Драгер», який показав 0,92 проміле. На водія «Фольксваген-Пассат» працівники ДАІ склали одразу два адміністративних протоколи за статтями 121 та 130 КУпАП.

Автомобіль працівники ДАІ доставили на територію Рокитнівського РВ УМВС.

За обома фактами наразі проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: „КАТП 1728”: У Рівному ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ