В Івано-Франківській області здавши до міліції запаси зброї,громадяни позбулися кримінальної відповідальності

В Івано-Франківській області здавши до міліції запаси зброї,громадяни позбулися кримінальної відповідальності

28.04.15 11:30 0 621
Мисливські рушниці, одиниці нарізної зброї, газові пістолети, набої різного калібру і навіть гранату – ось такий, немалий та й небезпечний запас здали до міліції мешканці Коломийського району.

Всі небезпечні запаси, які протягом місячника добровільної здачі зброї (розпочався 1 квітня та триває до кінця місяця), коломияни принесли до міліції направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області. А оскільки люди добровільно здали зброю, боєприпаси, вибухові матеріали, що зберігалися ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Для отримання більш детальнішої інформації щодо добровільної здачі чи реєстрації зброї громадяни можуть звернутись у відділ дозвільної системи управління громадської безпеки УМВС України в Івано-Франківській області за телефонами (0342)790-315 або (0342)790-315.

Варто також пам'ятати, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які можуть трапитися з порушниками та з їх неповнолітніми дітьми.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ