В Луцьку сімейно-весільний флешмоб

В Луцьку сімейно-весільний флешмоб

29.04.15 08:09 0 664
Вже втретє Клуб активних мам «Комільфо» та Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зібрали сім'ї для активного відпочинку в стилі ФЛЕШМОБ біля Палацу щастя. Низка таких флешмобів організовується для розваг мамусь, що знаходяться у відпустці по догляду за дитиною чи займаються домогосподарством, а ще, щоб привернути увагу громадськості до поширення інформації про масштабне сімейне свято FamilyFestPicnic, як вже відбудеться через півтора місяці в рекреаційному комплексі РЕСТПАРК.

Організатори флешмобу щиро раділи, що на захід приходили і татусі. Щоразу приходить все більше і більше щасливих сімейних пар.

«Ми трішки розворушили надто тяжко підйомних чоловіків. Це хороший знак, адже в такий спосіб наша сильна половинка підтримує сімейні цінності, улюблену дружину та допомагає своїм діткам відчувати яскраві позитивні емоції від спільного проведення часу не тільки вдома за телевізором чи за столом, але й танцюючи разом» сказала Марина Майко одна з активних організаторів заходу.

П'ять сімей, які прийшли у повному складі, виграли квиточки на FamilyFestPicnicна всю сім'ю. Тепер вони будуть мати можливість потанцювати з особливим гостем фестивалю Ольгою Сумською і побігати м'яча з футболістами ФК «Волинь».

Дуже яскравим і позитивним дійством було привітання молодят, які заходили та виходили з Палацу урочистих подій то ще не одруженими, то вже одруженими. Усі учасники флешмобу кричали «Гірко!» і вітали молодят та віншували довгими роками життя, бажали їм гарних діточок.

Позитивний настрій та легку кардіо-нагрузочку дарували дівчатка з фітнес клубу ФітКьорвс. «ГІРКО!» кричали стрункі, веселі тренери ФітКьорвс молодятам разом з усіма учасниками флешмобу, весь час шуткували з мамами, та в кінці зробили безпрограшну лотерею, даруючи сертифікати на свої веселі та музичні тренування.

На святі було чим зайнятись кожному. Поки одні вчили танець, інші пригощались смаколиками та ягідним чаєм від мережі кафе «Франс.уа». Малечі в колясках грались рожевими кульками з логотипом FamilyFestPicnic , а татусі фотографували своїх гарних дружин та діток. Не були байдужі і прохожі, дістаючи свої смартфони та планшети, і з посмішками записували веселе дійство біля ДРАЦСу та пританцьовували.

«Це своєрідне утвердження сімейних цінностей. Приклад для наслідування усім сім'ям; це дійсно змістовно проведений часу у колі сім'ї, це любов, повага та турбота, а ще це прекрасна ініціатива влади та громади у відновленні дитячих майданчиків та інвестування у майбутнє нашого міста у наших дітей» - сказала Ліна Галан, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Наступний флешмоб, вже 4-й, буде відбуватися під час фестивалю вуличної їжі в Замку Любарта 2-3 травня 0 15:00.

Також під час Флешмобу ведучий Славко Мазурок оголосив про Фестиваль СУПЕРМАМ, такий собі спортивно- цікавий та творчо-креативний дівіч-день з дітьми, який відбудеться при підтримці Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради 10 травня в обласній дитячій юнацькій спортивній школі на вул. Шевченка, 3.

ДОВІДКОВО: 13 червня в рекреаційному комплексі РЕСТПАРК заплановане дуже масштабне свято Сімейний фестиваль в стилі Пікнік : кошики, пледи на траві, смачні страви. На Фестивалі «FamilyFestpicnik» понад 60 розваг і для тат, і для мам, і для дітей, і для вагітних. Ярмарка хенд-мейду та українських виробників.

Особливі гості: гарна пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Футболісти із своїми сім'ями з ФК «Волинь». А ще багато інших цікавих сюрпризів.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Урочисте відкриття «Днів ...

КОМЕНТАРІ