Луцьк побував у Одесі

Луцьк побував у Одесі

29.04.15 12:30 0 698
Протягом 24-26 квітня делегація від м. Луцька у складі начальника відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Богдана Каліша, директора «Центру туристичної інформації та послуг» Анастасії Лопанової та представників Туристичного альянсу Луцька, а саме голови обласної громадської організації «Братство бджолярів Землі Волинської Ройовий Стан» Володимира Дмитрука та директора туристичного агенства «Нові мандри» Віталія Новицького перебувала у Одесі. Наше місто було успішно представлено на «Одеському туристичному фестивалі», який цього року розмістився на території Одеської кіностудії.

Протягом двох днів ця територія була перетворена на майданчик для інформації та відвідувачів, де одночасно відбувалися 2 заходи: «Одеський туристичний фестиваль» та гастрономічний фестиваль «Таки да, вкусно». Також були присутні делегації з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, але попри таку високу «західноукраїнську конкуренцію» стенд нашого міста користувався незмінним успіхом. Для учасників фестивалю та всіх зацікавлених було проведено презентацію «Луцьк – все, про що Ви мрієте і навіть більше!», а також презентацію можливостей Туристичного альянсу Луцька.

Делегація м. Луцька взяла участь у конференції «Туризм, як фактор мирного співіснування».

Протягом цих днів фестиваль відвідали більше 6 тисяч учасників. Стенд м.Луцька традиційно запрошував одеситів відвідати наше чудове та древнє місто, познайомитися ближче з природою та культурно-історичними пам'ятками Волинської області.

Важливо зазначити, що поінформованість одеситів про м. Луцьк була не надто високою, з чим успішно «боролися» представники нашої делегації. Усі зацікавлені отримували повний спектр інформації про те, як зручніше можна дістатися до Луцька, де побувати, що побачити і на що звернути особливу увагу.

Одесити були приємно здивовані ціновою політикою нашого міста, а також великою кількістю надзвичайно цікавих об'єктів для огляду.

Отож, цього туристичного сезону Луцьк чекає у гості одеситів!

Управління туризму та промоції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівські школярі ...

КОМЕНТАРІ