В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №34 посадили фруктовий сад

В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №34 посадили фруктовий сад

29.04.15 10:39 0 688
У дошкільному навчальному закладі № 34 відбулася екологічна акція “У майбутнє без техногенних та екологічних катастроф” з нагоди відзначення 29-ої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Під час акції дошкільнята разом із заступником міського голови, керуючим справами виконкому міської ради Юрієм Вербичем, безпосередніми ліквідаторами аварії на ЧАЕС, батьками, педагогами на території садочка посадили фруктовий сад.

Перед початком акції радник міського голови Борис Сорока зауважив, що 26 квітня відзначили 29-ту річницю аварії на ЧАЕС. Нині проходять заходи з вшанування учасників ліквідації страшної катастрофи. “Аварія на ЧАЕС принесла велику шкоду державі. Частина території країни пустує. Чорнобиль забрав життя тисяч людей. Громадяни відчувають її наслідки й досі. Багато людей були змушені покинути свої домівки і переселитися на інші території. Ми повинні пам'ятати про цю страшну трагедію і передавати її з покоління в покоління”, - додав він.

Борис Сорока наголосив на необхідності підвищувати виконавську дисципліну, дотримуватись правил безпеки, щоб у майбутньому не допустити нових екологічних катастроф.

Звернувся до присутніх й заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, наголосив, що у ці дні ми вшановуємо пам'ять тих, хто нас захистив, дав право на життя та майбутнє. “Ми продовжуємо проводити акцію “У майбутнє без техногенних та екологічних катастроф”. Це буде уже в сьомому садочку. Ми садимо фруктові сади в пам'ять про жертв аварії на ЧАЕС. Важливо, щоб ці діточки розуміли, що дерево - це життя і майбутнє”, - сказав він.

Юрій Вербич передав присутнім вітання від міського голови Миколи Романюка. За його словами, на жаль, в силу певних причин, він не зміг взяти участь у цій акції.

Також заступник міського голови, керуючий справами виконкому подякував причетним до акції та вихователям, які прищеплюють любов до природи дітям.

Вручив Юрій Вербич й ряд почесних відзнак.

Для учасників акції вихованці ДНЗ № 34 підготували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному інформація про ...
Наступна новина: Житомирська область: за ...

КОМЕНТАРІ