Урочисте відкриття «Днів Америки у Вінниці» розпочалось із концертної програми гурту «Tumbling bones» (+фото)

Урочисте відкриття «Днів Америки у Вінниці» розпочалось із концертної програми гурту «Tumbling bones» (+фото)

29.04.15 08:10 0 558
Перед початком концерту до вінничан та гостей, що зібрались 27 квітня у залі ВОДТРК «ВІНТЕРА» звернулись аташе з питань культури та освіти посольства сполучених штатів Америки в Україні Шеріл Бистрянськи, заступник голови - директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк та в.о. обов'язки вінницького міського голови Сергій Моргунов.

Півтори години четверо молодих музикантів з Портленду співали, пританцьовуючи, для вінничан під акомпанемент гітар, контрабасу, скрипки та банджо. Свято американської музики зібрало повний зал глядачів.

«Для нас це надзвичайний вечір, - говорили зі сцени музиканти з гурту «Tumbling bones». - Останні три тижні ми подорожували Європою. До цього ми були в Естонії і декілька останніх днів в Україні. закінчуємо тур – це наш останній концерт».

За словами музикантів, багато пісень, які вони виконували – дуже старі. Зі сцени також лунали авторські пісні учасників гурту.

Окрім «Tumbling bones» на урочистому концерті також виступав гурт «Ладовиці» з Хмельницького.

« Наша подорож до України організована Державним департаментом США , тож однією зі сторін нашої роботи є співпраця з українськими колективами. Під час нашого концерту в Хмельницькому ми познайомились з місцевими хлопцями і дівчатами, які просто вразили нас своїм співом. І от у дусі співпраці та взаєморозуміння запросили їх взяти участь у нашому концерті».

Тож «Дні Америки у Вінниці» мали чудовий початок. Далі учасники групи «Tumbling bones» будуть зустрічатись зі студентами, давати майстер – класи і розповідати про те, як живуть музиканти у США.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ