Житомирські ДАІшники на військовому полігоні вдосконалили навики володіння автоматичною зброєю

Житомирські ДАІшники на військовому полігоні вдосконалили навики володіння автоматичною зброєю

29.04.15 17:15 0 678
Минулих вихідних на навчальному полігоні відбулися тактико-спеціальні заняття для працівників підрозділів ДАІ Житомирщини. Вартові дорожнього порядку вивчали теорію та практично тренувалися вправно стріляти з автоматичної зброї.

У тактико-спеціальних навчаннях узяли участь понад сотні ДАІшників з числа працівників обласного управління, взводів дорожньо-патрульної служби та представників районних підрозділів Державтоінспекції регіону.

– Представники ДАІ Житомирщини долучаються до забезпечення правопорядку на сході країни. Серед учасників нинішніх тактико-спеціальних занять є також ті, хто вже побували, а також безпосередньо готуються до поїздки у зону АТО. Тому практична підготовка для успішного виконання завдань у відрядженні вкрай важлива і для них зокрема, і загалом для всіх нас, - прокоментував начальник УДАІ УМВС в області Володимир Гриб.

Передусім, ДАІшники разом з військовослужбовцями повторили будову й технічні характеристики представленої їм автоматичної зброї та основні заходи безпеки під час стрільб, у тому числі в екстремальних умовах. Потому вирушили на стрілецький практикум, де тренувалися у вправності стрільби з автомата Калашникова та кулемета.

Учасники навчань зізнаються, що подібні тренування на відкритій території дозволяють напрацювати певний досвід для того, аби вчасно зорієнтуватися у реальних ситуаціях під час служби у зоні небезпеки.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині підбили ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ