Ужгородські міліціонери спіймали злодійкуватого квартиранта

Ужгородські міліціонери спіймали злодійкуватого квартиранта

29.04.15 10:32 0 561
26-річний раніше судимий ужгородець поцупив мікрохвильову піч та пилосос з квартири, яку винаймав.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 31-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що з належної їй квартири невідома особа викрала мікрохвильову піч та пилосос.

На місце події виїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу міліції. Правоохоронці з'ясували, що в оселі потерпілої живуть квартиранти. До них жінка навідується один раз на місяць для того, щоб забрати орендну плату й провірити, чи всі речі на місці. Таким чином вона і виявила відсутність мікрохвильовки та пилесоса.

Правоохоронці розпитали жінку про її квартиранта, а відтак встановили його особу. Ним виявився 26-річний раніше судимий ужгородець, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов'язані з наркотиками.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що крадені речі він здав у ломбард. Отримані гроші витратив на власні потреби.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт або позбавлення волі на строк до трьох років, - прокоментував подію перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор Олександр Боднарчук.

Ужгородські міліціонери вкотре звертаються до жителів міста: будьте обачними у питаннях збереження вашого майна.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Рівному інформація про ...

КОМЕНТАРІ