Ужгородські міліціонери спіймали викрадача електронасоса

Ужгородські міліціонери спіймали викрадача електронасоса

29.04.15 15:52 0 584
34-річний злодій викрав із чужого підвала електричний насос вартістю 2500 гривень. Зловмисника притягають до кримінальної відповідальності.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 58-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що невідома особа проникла до її підвалу, звідки викрала електронасос.

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що до крадіжки причетний 34-річний ужгородець. Чоловік цей раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення правопорушень, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що крадіжку скоїв вночі. Таким чином хотів заробити гроші, щоб витратити їх на власні потреби.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, виправних робіт, арешт або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ