В Закарпатській області в гостях у рятувальників – школярі

В Закарпатській області в гостях у рятувальників – школярі

29.04.15 08:57 0 583
28 квітня в гості до 6-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали школярі Чернянської ЗОШ І-ІІІ ст. Захід відбувся у рамках Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Під час екскурсії фахівці пожежно-рятувальної справи розповіли учням про функціональне призначення кожного автомобіля, спеціального обладнання та інструмента, що використовують у своїй буденній роботі працівники служби порятунку. Хлопці й дівчата віком від 16 до 18 років із великою зацікавленістю розглядали обладнання та спорядження, яке демонстрували рятувальники, та з не меншим інтересом розпитували про той чи інший пристрій або механізм. Усі охочі мали змогу приміряти бойовий одяг пожежного, потримати в руках рятувальне обладнання, сфотографуватися на згадку. Це викликало неабиякий захват у дітей. Крім того, юних гостей ознайомили з внутрішнім життям підрозділу.

Наостанок школярів поінформували про детальний порядок дій при появі вогню в оселі, зокрема наголосили на необхідності у випадку небезпеки дзвонити до служби порятунку за номером 101. Також учням озвучили правила поведінки під час виявлення підозрілих і вибухобезпечних предметів.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Звернення керівників ...

КОМЕНТАРІ