В Закарпатській області тячівські школярі під час Дня цивільного захисту вчилися діяти в умовах надзвичайної ситуації

В Закарпатській області тячівські школярі під час Дня цивільного захисту вчилися діяти в умовах надзвичайної ситуації

29.04.15 08:00 0 581
27 квітня на Тячівщині в Буштинській гімназії-інтернат відбувся День цивільного захисту, покликаний навчити молодь порядку дій при надзвичайних подіях різного характеру. Під час заходу учні та педагогічний колектив навчального закладу вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навики щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили власну здатність грамотно й чітко захищати своє життя та здоров’я.

Розпочався День цивільного захисту із сигналу тривоги та навчальної евакуації школярів і вчителів з будівлі гімназії. Далі, вже на подвір’ї, діти під керівництвом бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини вчилися ліквідовувати пожежу й тренувалися надавати потерпілим невідкладну медичну допомогу.

Насамкінець вчителі Буштинської гімназії спільно з працівниками Тячівського райвідділу ДСНС провели для учнів спільну виховну годину за темою «Дії населення під час надзвичайних ситуацій». Школярі детально ознайомилися із засобами індивідуального та колективного захисту, взяли участь у вікторинах, іграх, розгадуванні кросвордів, а також вчилися одягати цивільний протигаз.

Багато яскравих і незабутніх вражень залишив цей день у всіх присутніх. Знання, вміння і навички, набуті та відпрацьовані під час заходу допоможуть дітям у майбутньому на випадок виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі приєднуйтесь ...

КОМЕНТАРІ