На Хмельниччині невідомий підкинув у багатоповерхівку предмет,схожий на вибуховий пристрій

На Хмельниччині невідомий підкинув у багатоповерхівку предмет,схожий на вибуховий пристрій

29.04.15 16:20 0 712
Підозрілу коробку з прикріпленою до неї дивною запискою поруч з під'їздом багатоповерхівки по вулиці Зарічанській у Хмельницькому виявили місцеві мешканці. Про знахідку люди одразу повідомили до міського відділку міліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, фахівці-вибухотехніки та представники інших екстрених служб. Прилеглу до будинку територію очепили працівники міліції, мешканців евакуювали.

Після огляду пакунка працівники вибухо-технічної служби науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Хмельницькій області знищили його на місці події за допомогою спеціального обладнання. Залишки направили на експертизу, яка дозволить з'ясувати, чи містилися у коробці якісь вибухонебезпечні речовини. На даний момент загрози життю та здоров'ю громадян немає.

У записці, прикріпленій до пакунка, містилися дивні, малозрозумілі погрози. Зокрема, її автор попереджав когось, що міліція не допоможе, а при спробі викинути чи самотужки розмінувати коробку будинок зірветься.

На місці події на даний момент продовжує працювати слідчо-оперативна група міліції.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: працівники КП ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ