У Рівненській області до рятувальників у гості завітали дошкільнята

У Рівненській області до рятувальників у гості завітали дошкільнята

29.04.15 08:43 0 582
27 квітня в рамках проведення Дня цивільного захисту до 11-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС завітали на екскурсію вихованці дошкільного навчального закладу смт. Володимирець.

За словами вихователів, діти давно хотіли ближче познайомитись із рятувальниками та їхньою професією. Тому під час екскурсії вогнеборці показали гостям все що тільки можливо: пожежні автомобілі, захисне спорядження та бойовий одяг рятувальників, пожежно-технічне озброєння для гасіння пожеж та рятування людей. Оглядини супроводжувалися детальною розповіддю співробітників ДСНС про свою працю та відповідями на численні дитячі запитання. Також, рятувальники розповіли малечі про правила пожежної безпеки та дії в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Всі бажаючі залюбки фотографувались поруч з технікою та мали змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля і роздивитись костюми, в яких працюють пожежні.

Екскурсія видалася дуже цікавою, а головне корисною для дітей, адже дала можливість познайомити дошкільнят з героїчною професією рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На сесії Тернопільської ...
Наступна новина: Волинь: для вихованців ...

КОМЕНТАРІ