Буковинські міліціонери викрили зловмисників,які обікрали крамницю

Буковинські міліціонери викрили зловмисників,які обікрали крамницю

29.04.15 17:22 0 669
Троє мешканців села Ревне проникли до приміщення магазину чернівчанки, звідки поцупили продукти харчування та товари вжитку на загальну суму понад 4500 гривень.

До Кіцманських правоохоронців за допомогою звернулась 60-річна мешканка міста Чернівці. Жінка повідомила, що з приміщення її крамниці викрали продукти харчування та товари вжитку.

Працівники міліції одразу провели ряд оперативно-розшукових заходів. Міліціонери встановили, що до скоєння крадіжки причетні троє мешканців села Ревне, віком 19-ти, 20-ти та 22-х років. Відомо, що один із зловмисників вже мав «кримінальний досвід», він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці з'ясували, що до приміщення магазину молодики проникли шляхом пошкодження вхідних дверей. У скоєному злочині зловмисники зізналися.

Слідчими Кіцманського райвідділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

Також правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські ДАІшники на ...
Наступна новина: Волинська область: у школі ...

КОМЕНТАРІ