У Рівненській області дубенські правоохоронці затримали серійного крадія

У Рівненській області дубенські правоохоронці затримали серійного крадія

29.04.15 15:45 0 595
У свої 29 років дубенчанин Василь не надто переймався працевлаштуванням, адже обрав для себе простіший спосіб заробітку, хоч і незаконний. Спеціалізувався чоловік на крадіжках. Об'єктами його збагачення ставали заклади торгівлі. Здебільшого викрадав електроінструменти, портативну техніку, продукти харчування та гроші. Загалом чоловік скоїв 20 крадіжок.

Заяви про вчинення крадіжок із магазинів до чергової частини Дубенського міськвідділу міліції почали надходити ще із листопада 2014 року. Однак затримали зловмисника вдалося нещодавно.

- Уночі 23 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа пошкодила віконне скло в одному з магазинів міста Дубно. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, – зазначив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. — Завдяки оперативній та злагодженій роботі працівників карного розшуку менш ніж за годину вдалося встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний дубенчанин Василь. Чоловік уже має кримінальне минуле, відбував покарання в місцях позбавлення волі за крадіжки з магазинів. У поле зору правоохоронців Василь потрапив ще у 2012 році, коли скоїв крадіжку з магазину продуктів харчування. Як пояснив зловмисник, крадене добро продавав, а гроші витрачав на погашення кредиту.

Працівники Дубенського міськвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до шести років. 29-річному Василю повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють його на причетність і до інших правопорушень. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку налагодження ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ