На Львівщині підбили підсумки дитячого творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху

На Львівщині підбили підсумки дитячого творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху

29.04.15 17:12 0 703
На Львівщині визначили переможців творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху. Участь у цих мистецьких змаганнях брали дітки різного віку та практично з усіх районів області.

Своє бачення безпеки на дорозі юні таланти втілювали у малюнках, вишивці, аплікації та інших творах декоративно-прикладного мистецтва. Загалом, на конкурс надійшло понад півтори сотні творчих робіт. Обрати кращі із них виявилося доволі складно, адже кожен малюнок був по-своєму цікавим та неповторним.

Більшість робіт присвячено темі безпеки пішоходів. У своїх малюнках юні художники відтворювали різні ситуації на дорозі та застерігали малечу від пустощів і неуважності.

У конкурсі малюнку на тему безпеки дорожнього руху переможців визначали у трьох вікових категоріях – дітки від 5 до 9 років, школярі від 10-ти до 13-ти, а також старша група – автори робіт, віком від 14 до 17 років.

Отже, серед найменших художників перше місце здобули троє школярок із Городоцького району: 9-літня Роксоляна Мацелюх, 6-річна Марта Мидляк та 8-річна Вікторія Літньовська. Друге місце у цій віковій категорії присудили першокласниці із Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступеня імені Шашкевича Мартусі Бобало. Третє місце отримала 7-річна Каріна Дворянин, яка навчається у НВК Буська ЗОШ І ст.-гімназія імені Є.Петрушевича.

У середній віковій групі перемогу одержала 11-літня Вікторія Ременяк, яка навчається у Малій академії мистецтв у місті Комарно. Друге місце у конкурсі отримав 12-річний Дмитро Жмінка із Буського району, учень НВК Кутківська ЗОШ І-ІІ ст. Третє місце розділили між собою 13-річна Ганна Данилів, яка мешкає у Сколівському районі, та 12-річна Діана Сайкевич, учениця СЗШ №74 міста Львова.

Серед школярів старшого віку перше місце у конкурсі малюнку журі присудило 14-річній Вікторії Стефанишин із Городоцького району, а друге отримав її ровесник Андрій Виздик, учень Малої академії мистецтв міста Комарно. Третє місце дісталося 14-річній Ірині Кропивницькій із Самбірської гімназії.

У номінації «Твори декоративно-прикладного мистецтва» переможців також визначали у трьох вікових категоріях:

молодша група:

І місце – Анастасія Мороз, учениця 2 класу СЗШ №74 міста Львова;

Віктор Новосад, 9 років, Буський район, село Сторонибаби

ІІ місце – Євген Кагор, 6 років, ДНЗ №144 міста Львова, група «Дзвіночок»

Матвій Босак, 5 років, ДНЗ №187 міста Львова;

Роман Дудич, 6 років, ДНЗ №187 міста Львова.

ІІІ місце – Єва Громіш. 5 років, ДНЗ №187 міста Львова

Маргарита Лука, 6 років, ДНЗ №95 міста Львова.

середня група:

І місце – Софія Лемеш, 11 років, СЗШ №74 міста Львова;

Марія Майко, 13 років, Пустомитівський район, Милятинівська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Максим Косарик та Павло Пеник, 13 років, учні СЗШ №54 міста Львова;

Чабан Анна, 10 років, СЗШ №54 міста Львова

ІІІ місце – Софія Зарицька, 11 років, СЗШ №54 міста Львова;

Вероніка Пишна, 10 років, СЗШ №54 міста Львова;

Діана Пелещишин, 10 років, СЗШ №54 міста Львова.

У старшій групі кращими визнано роботи Владислава Єсипенка, який навчається у Самбірській гімназії та Вікторії Дідух, учениці Судововишнянського НВК.

Учасники журі також відзначали педагогів та навчальні заклади, які активно долучилися до творчих змагань.

Кращі роботи юних митців із Львівщини братимуть участь у Всеукраїнському етапі творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху», що відбувається щороку у Києві.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівників Головного ...
Наступна новина: Житомирські ДАІшники на ...

КОМЕНТАРІ