До тернопільських вогнеборців завітала дітвора

До тернопільських вогнеборців завітала дітвора

29.04.15 13:56 0 575
28 квітня до 1-Державної пожежно-рятувальної частини 1-Державного пожежно-рятувального загону м. Тернополя, завітали учні перших класів Тернопільської загальноосвітньої школи № 23.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу вогнеборців, способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Дітям розповіли, як оперативно-рятувальні підрозділи реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагодженості дій залежить життя людей.

Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють вогнеборці. Кожен маленький гість спробував себе в ролі рятувальника, подаючи воду через пожежний ствол. Працівники Служби порятунку звернули увагу учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповіли, як правильно діяти у разі пожежі.

Щоб діти не забували правила безпеки, дотримання яких допоможе уникнути біди, присутнім вручили тематичні листівки та пам’ятки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ