Працівників Головного управління Державної казначейської служби в області привітали з 20-ю річницею створення Державного казначейства України

Працівників Головного управління Державної казначейської служби в області привітали з 20-ю річницею створення Державного казначейства України

29.04.15 17:02 0 614
Працівники Державної казначейської служби України 27 квітня відзначають 20-у річницю з часу створення установи.

Із святом представників Головного управління Державної казначейської служби у Тернопільській області привітав перший заступник голови ОДА Іван Крисак.

Він подякував за розуміння у співпраці з органами місцевого самоврядування, за допомогу та сприяння у розв'язанні головних фінансових проблем.

«Я хочу побажати вам наснаги для відданого служіння обраній справі, - зазначив Іван Крисак. - Громада області потребує вашої ефективної праці та цінує її результати. Адже саме ви у часи нестабільності забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, працюєте за міжнародними принципами та стандартами. Міцного здоров'я вам і вашим сім'ям, усіх гараздів, нових звершень та мирного неба».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків та з нагоди 20-ї річниці створення Державної казначейської служби України грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації нагородили:

- начальника відділу обслуговування операційного дня Петра Василишина;

- заступника начальника Олексія Зварича;

- головного казначея відділу звітності про виконання місцевих бюджетів управління консолідованої звітності Лілію Кіндратюк;

- начальника відділу внутрішнього бухгалтерського контролю управління бюджетів Валентину Лясковську;

- начальника Управління Державної казначейської служби України у Кременецькому районі Анатолія Надюка;

- начальника відділу бюджетних надходжень Романа Неймака;

- заступника начальника управління-начальника відділу управління обслуговування розпорядників та інших клієнтів Андрія Сурового.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: в аваріях ...
Наступна новина: На Львівщині підбили ...

КОМЕНТАРІ