У Рівненській області рятувальники навчали учнів 3-ї школи правилам безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники навчали учнів 3-ї школи правилам безпеки життєдіяльності

29.04.15 16:52 0 642
28 квітня за участю рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини для учнів Рівненської загальноосвітньої школи №3 в рамках Тижня безпеки життєдіяльності був проведений День цивільного захисту.

Співробітники Держслужби з НС розповіли школярам про пожежі та надзвичайні ситуації на території міста, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій. Особлива увага учнів була зосереджена на дотриманні заходів безпеки при виявленні незнайомих підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку. Для кращого закріплення навичок, рятувальники продемонстрували школярам фотознімки замаскованих під іграшки, солодощі чи побутові речі бомб, які вдалося співробітникам Держслужби з НС вчасно виявити і знешкодити. Після цього рятувальники наочно продемонстрували присутнім як слід поводитися при виникненні в квартирі пожежі, та як діяти, щоб врятувати своє життя й допомогти близьким.

Хлопчики та дівчата з великою зацікавленістю розглядали пожежно-рятувальне обладнання, за допомогою якого щоденно здійснюється гасіння пожеж та порятунок людей в обласному центрі. З вуст дітей лунало багато питань з приводу застосування різноманітних технічних засобів та роботи рятувальників.

На згадку про візит рятувальників до навчального закладу, кожному учню було вручено яскраві листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на Волині: в аваріях ...

КОМЕНТАРІ