В Рівному інформація про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах,в установах та організаціях

В Рівному інформація про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах,в установах та організаціях

29.04.15 10:39 0 648
Станом на 01.04.2015 за інформацією головного управління статистики у Рівненській області загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 5958,4 тис. грн., у т. ч.: працівникам економічно активних підприємств - 5779,6 тис. грн. та суб'єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом - 178,8 тис. грн.

У 2015 році відбулося 10 засідань міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засідання комісії запрошено керівників 150 підприємств з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати, погашення заборгованості із сплати страхових внесків до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Рівне.

На засіданнях комісії заслухано інформацію керівників підприємств-боржників про стан справ, можливі шляхи погашення заборгованості із виплати заробітної плати, керівникам підприємств-боржників запропоновано розробити графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати та вжити дієвих заходів щодо прискорення погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Завдяки вжитим заходам органів державної влади та органів місцевого самоврядування у березні 2015 року (станом на 01.04.2015) за інформацією головного управління статистики у Рівненській області:

- погасили заборгованість із виплати заробітної плати 3 підприємства на загальну суму 568,6 тис. грн. (ДП "Рівненський облавтодор" ПАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" - 101,3 тис. грн., філія "Рівненська ДЕД" ДП "Рівненський облавтодор" - 435,3 тис. грн., ВАТ "Рівненський завод тракторних агрегатів" - 32,0 тис. грн.);

- зменшили заборгованість із виплати заробітної плати 6 підприємств: ДП "Рівненський державний центр науки, інновацій та інформатизації", ДП Міністерства внутрішніх справ України "Рівне-Інформ-Ресурси", ПрАТ "Рівнеліфт", філія "Колоденська ДЕД" ДП "Рівненський облавтодор", філія "Рівненський райавтодор" ДП "Рівненський облавтодор", ПАТ "Рівнепасвантажтранс" відповідно до попередньої дати.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: В Луцьку у дошкільному ...

КОМЕНТАРІ