У Львівській області у Брюховичах відкрили меморіальну дошку на честь загиблого на Сході бійця Андрія Костирки

У Львівській області у Брюховичах відкрили меморіальну дошку на честь загиблого на Сході бійця Андрія Костирки

29.04.15 10:02 0 698
У селі Брюховичі Перемишлянського району на подвір'ї початкової школи ім. Василя Проньківа 26 квітня 2015 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Андрієві Костирці, полеглому під час російсько-української війни.

Ушанувати пам'ять загиблого бійця 80-ї аеромобільної бригади зібралися представники влади району, рідні, друзі, односельці, побратими, небайдужі місцеві мешканці.

Відкрили меморіальну дошку завідувач навчального закладу Стефанія Вальків та побратим Андрія Микола Тобийчик. Отці Михайло Цікало та Степан Духніч освятили дошку та відслужили поминальну панахиду за загиблим героїв. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героя і поклали квіти до пам'ятного знака.

Голова Перемишлянської районної ради свободівець Микола Музичка наголосив: "Андрій поклав своє життя заради вільної, цілісної і незалежної України. Ми повинні берегти свободу, яка дається нам такою дорогою ціною, – ціною в тисячі життів молодих патріотів".

Боєць 80-ї аеромобільної бригади свободівець Тарас Личко зазначив: "Андрій був справжнім героєм, який не побоявся покласті своє життя за побратимів, за нас, за цілісну і незалежну Україну".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ