Голова Тернопільської обласної ради пожертвував посадовий оклад на відбудову храму на Лановеччині

Голова Тернопільської обласної ради пожертвував посадовий оклад на відбудову храму на Лановеччині

29.04.15 12:53 0 617
До Василя Хомінця від імені церковної громади села Снігурівка Лановецького району звернувся настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці, митрофорний протоієрей о.Іван Борис з проханням долучитися до відбудови храму. «На свято Пасхи Христової наша церква повністю згоріла, – зазначив отець. – В усі часи храм будувався за сприяння благодійників та жертводавців. Просимо Вас долучитися до Богоугодної справи».

Василь Хомінець цього ж дня перерахував на рахунок церкви пожертву у розмірі посадового окладу за квітень. «Вірю, що усією громадою Тернопільщини, навіть у ці складні часи, коли люди з усіх сил підтримують українських вояків, ми об'єднаємо зусилля, щоб допомогти парафіянам побудувати новий храм як символ віри, сили духу та згуртованості українців, готових допомогти ближньому. Біль громади відчуваю по-особливому, адже понад 5 років працював на Лановеччині головою райдержадміністрації», – зазначив очільник обласної ради.

Нагадаємо, сторічна дерев'яна церква Успіння Пресвятої Богородиці у Снігурівці, що на Лановеччині, згоріла 12 квітня, у день Воскресіння Господнього. Серед версій, які розглядають правоохоронці, є підпал, а також загоряння через необережність.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Чотири роки ув'язнення ...

КОМЕНТАРІ