У Рівненській області роботодавці підбирали собі працівників

У Рівненській області роботодавці підбирали собі працівників

29.04.15 12:02 0 709
24 квітня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 482 «Агент з організації туризму». Побачити, чого навчилися випускники, прийшли і роботодавці – представники ТзОВ «Бюро подорожей «TURIZM.UA» , ТОВ «АТК ЛАЙФ», ТОВ «Арго-клуб» і туристичної фірми "Тур-СП".

Варто зазначити, що представниця ТОВ «АТК ЛАЙФ» Людмила Літвінова та власниця туристичної фірми "Тур-СП" Світлана Симонович – теж випускники РЦПТО ДСЗ 2014 року.

Слухачі вивчали технологію туристичного обслуговування, основи галузевої економіки і підприємництва, технологію транспортного обслуговування в туризмі, основи гостинності в сфері туристичного обслуговування, інформаційні технології в туризмі, іноземну мову за професійним спрямуванням, основи екологізації туристичної діяльності, географію туризму, основи психології, етикет професійного спілкування та основи попередження і вирішення конфліктів.

Під час виробничого навчання в навчальному туристичному агентстві відпрацьовувалися алгоритм документообігу туристичного підприємства, технології продажу тур продуктів, техніка ведення телефонних переговорів, бронювання та оформлення послуг, участі у рекламних кампаніях, презентаціях, спеціалізованих виставках. Слухачі навчилися розробляти маршрути, екскурсії, формувати тури і програми обслуговування туристів, залагоджувати конфлікти та ще багато іншого.

Особливу увагу приділили вивченню додаткового курсу «Туристичне краєзнавство». Слухачі знайомилися з історичними пам'ятками Рівненщини, тематикою екскурсій та особливостями обслуговування туристів у музеях і заповідниках краю.

За словами куратора групи Інни Лугової, у центрі задоволені тим, що не тільки навчають безробітних цікавій професії, але й готують майбутніх роботодавців.

Якщо ви хочете працювати у туристичній галузі, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95).

Більше інформації – на сайті www.rcpto.org.ua.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чотири роки ув'язнення ...
Наступна новина: Вінничина: працівники ...

КОМЕНТАРІ