У Рівненській області завдяки співпраці з центром зайнятості реконструювали приміщення для занять спортом людям з інвалідністю

У Рівненській області завдяки співпраці з центром зайнятості реконструювали приміщення для занять спортом людям з інвалідністю

29.04.15 09:41 0 586
Безробітні Рокитнівського районного центру зайнятості прийшли на допомогу КЗ «Рокитнівський районний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Завдяки укладеному договору між районним центром зайнятості і комунальним закладом, 11 безробітних взяли участь у тимчасових роботах.

Хоч цей комунальний заклад в області і визнано найкращим, проте власного приміщення він не мав. А із введенням у дію нового терапевтичного корпусу, звільнилось приміщення колишнього дитячого відділення центральної районної лікарні. Та щоб пристосувати його під функціональні потреби спортивного закладу, потрібно докласти багато зусиль. Тому безробітні працювали і в приміщенні, і на великій території навколо нього на славу: виносили і вивозили сміття, фарбували, знесли старий паркан та поставили новий, обрізали зайві гілки дерев, посадили квіти.

Завдяки наполегливості і цілеспрямованості керівництва та членів центру, завзятій допомозі безробітних і багатьох небайдужих рокитнівчан в реконструйованому приміщенні найближчим часом будуть проводитись змагання та індивідуальні заняття з людьми з особливими потребами.

Враховуючи, що користь від організації оплачуваних робіт для суспільства очевидна, служба зайнятості й надалі розвиватиме співпрацю у цьому напрямку з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: в області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ