В Івано-Франківській області в горах заблукали туристи з Харкова

В Івано-Франківській області в горах заблукали туристи з Харкова

29.04.15 00:32 0 545
Карпати завжди манять людей якоюсь чарівною і незвіданою силою. Той, хто хоча б раз тут побував, уже ніколи не забуде відчуттів, які виникають при спогляданні чарівних краєвидів. Полюбуватись красою гір вирушили і шестеро туристів із Харкова. Оскільки 28 квітня в горах спостерігались складні погодні умови, туристи зійшли з маршруту і заблукали в районі озера Несамовите, східний схил гори Туркул, масив Чорногора. Харків’яни одразу ж звернулися за допомогою до рятувальників.

На пошуки горе-мандрівників вирушили рятувальники Ворохтянського гірського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. О 19.15 год. рятувальники знайшли заблукалих туристів у підніжжі гори Данціж та звели їх до спортивної бази «Заросляк». Стан людей – задовільний.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області вкотре звертається до мешканців та гостів Прикарпаття, вирушаючи в гори, завжди пам’ятайте про безпеку власного життя, і щоб з Вами не трапилося біди, ніколи не вирушайте в мандрівку за поганих погодних умов, не влаштовуйте самодіяльні сходження в гори та обов’язково реєструйтеся в гірських пошуково-рятувальних відділеннях.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині до 1 травня ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ