Чернівецька область: протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 7 пожеж

Чернівецька область: протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 7 пожеж

30.04.15 08:07 0 612
Впродовж доби на території Чернівецької області сталося 7 пожеж, у двох випадках горіли автомобілі в Чернівцях. Так, по вул. Учительській обласного центру сталася пожежа в легковому автомобілі ВАЗ. На місце події виїхав черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 3, який ліквідував пожежу. Окрім цього, по вул. Південно-Кільцевій у Чернівцях горів автомобіль «Volkswagen». Загорання сталося в моторному відсіку автомобіля. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС. Вогнеборці ліквідували пожежу.

У селі Тисовець Сторожинецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Місцеві мешканці спалювали сміття, проте внаслідок сильного вітру полум’я перекинулося на розташовану поруч господарську будівлю. Спочатку люди намагалися самотужки ліквідувати пожежу, проте зрозумівши, що зробити їм це не вдасться, оскільки полум’я швидко поширювалося, зателефонували за номером 101. Розповсюдженню вогню сприяло те, що стіни та перекриття будівлі були дерев’яною. За короткий проміжок часу полум’я поширилося по всій будівлі і охопило площу 180 кв.м.. На ліквідацію пожежі виїхали рятувальники міст Чернівці та Сторожинець, а також місцева пожежна охорона села Великий Кучурів. Оскільки поруч із місцем виникнення знаходилися житловий будинок та ще одна господарська будівля, існувала ймовірність перекидання на них вогню. Рятувальники запобігли розповсюдженню пожежі, ліквідувавши її у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогнем знищено господарську будівлю. Завдяки діям рятувальників від знищення вдалося врятувати житловий будинок та господарську будівлю.

Всього в ході ліквідації пожеж, що виникли минулої доби, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 7 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: На Вінниччині стартував ...

КОМЕНТАРІ