На Вінничині Василь Броварник перевірив стан благоустрою Ладижина (+фото)

На Вінничині Василь Броварник перевірив стан благоустрою Ладижина (+фото)

30.04.15 14:34 0 561
Як здійснюється благоустрій територій в Ладижині проінспектував заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник спільно з директором департаменту ЖКГ, енергетики та інфраструктури Анатолієм Вакаром, заступником директора департаменту будівництва, містобудування та архітектури Леонідом Гужваком, та позаштатним радником заступника голови ОДА з питань містобудування та архітектури Олександром Коротки.

Як ладижинці впорядковують своє місто, розказували та показували профільним керівникам облдержадміністрації перший заступник міського голови Павло Анущенко, заступник міського голови Олександр Олійник та керівники управлінь та підприємств ЖКГ міста.

З метою перевірки стану виконання заходів з благоустрою території учасники виїзної наради відвідали прибудинкові території міста, вулиць, та промислових територій, ознайомились із будівництвом дендропарку тощо.

Чистота і доглянутість міста, що так приємно вразила керівників обладміністрації, вартує великих зусиль громади і коштів. За словами першого заступника міського голови Павла Анущенка щороку на благоустрій з бюджету витрачається близько 5-6 мільйонів гривень:

"У рік лише по загальному фонду на благоустрій ми витрачаємо близько 3 - 3,5 млн грн. і за рахунок природоохоронних коштів - це ще десь приблизно 1,5 - 2 млн грн.,- озелення, висадження квітів, зелених однолітніх та багатолітніх насаджень, прибирання території. Загальна сума на дані цілі у межах 5 - 6 млн. грн. в рік. Стільки коштів йде на те, щоб місто було таке, яке воно зараз є",- зазначив Павло Анущенко.

У Ладижині, на думку профільних керівників облдержадміністрації, добре налагоджена робота з благоустрою. Коментуючи побачене в місті Василь Броварник зазначив: "По-перше, хочу сказати, що місто красиве, молоде і зелене. Досить потужно по наведенню порядку працює міська адміністрація. Бачу, що є розуміння мешканців міста. Але хочу зазначити, що ніколи не потрібно зупинятись на досягнутому, роботи і у вас є досить багато по наведенню порядку, по питаннях водопостачання, по приватному сектору міста, по складуванню там будматеріалів. Тобто проблеми є, немає розуміння у людей, що вони також відповідальні за стан благоустрою. Але міська адміністрація на правильному шляху, є розуміння завдань, які стоять перед ними, тому я сподіваюсь, що влада міста справиться, завдячуючи тому, що є потужний фінансовий ресурс, як для наведення порядку в місті, так і для ремонту доріг, будівництва нових водогонів. Тобто, для розвитку міста".



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ