На Вінниччині відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості

На Вінниччині відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості

30.04.15 11:22 0 690
29 квітня, в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати, відбувся загальноміський ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.

В ярмарку вакансій виявили бажання взяти участь 66 підприємств, установ та організацій різних форм власності, в т.ч. приватні підприємці, міста Вінниці, Вінницького, Немирівського, Калинівського районів та м. Ладижин. Зокрема: ТОВ «Аграна Фрут Лука», ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ТОВ МУР, ПАТ "Володарка", ТОВ НВП «Аргон», ТОВ «АВІС», ТОВ «Авіс-Аква», ТОВ «БМУ-3», ТОВ «Керамік-плюс», КП «Вінницька транспортна компанія», ТОВ "Барлінек інвест", філія "Переробний комплекс" ТОВ "Вінницька птахофабрика", (м. Ладижин), Брацлавський НВК Дошкільний навчальний заклад, загальноосвітня школа- інтернат (Немирівський район), військова частина 3028 Національної гвардії України (Калинівський район) та інші.

Зважаючи на досить складну ситуацію на ринку праці пов'язану із суспільно-політичними подіями в країні, на ярмарку були запропоновані 250 вакансій, які розміщені на стендах самостійного пошуку роботи. Із цієї кількості вакансій близько 120 представлені безпосередньо роботодавцями, які беруть участь у ярмарку вакансій. Інформацію про такі вакансії відвідувачі мали змогу отримати безпосередньо спілкуючись із представниками роботодавців. Також 37 вакансій пропонувалися з наданням житла у Вінницькій області, в м. Київ та Київській області.

Під час ярмарку роботодавці мали можливість презентувати свої підприємства, підібрати собі працівників для укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад, а відвідувачі – можливість особисто зустрітись та поспілкуватись безпосередньо з роботодавцем або його представником, отримати інформацію про підприємство та запропоновані робочі місця, умови праці та розмір її оплати.

В ході ярмарку функціонували консультаційні пункти: для людей з інвалідністю; з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб; з вибору професії, професійного навчання безробітних в тому числі в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та навчання на підставі ваучерів; з підприємництва за сприяння служби зайнятості,тощо.

Відвідувачі ярмарку мали змогу отримати індивідуальні консультації щодо техніки самостійного пошуку роботи, складання резюме, отримати професійну консультацію та пройти тестування, а також визначитись з вибором професії.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області на ...
Наступна новина: 37 млн. громадян перевезено ...

КОМЕНТАРІ