У Львові привітали нову рекордсменку України з плавання Валентину Квіту

У Львові привітали нову рекордсменку України з плавання Валентину Квіту

30.04.15 08:09 0 650
Депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник привітав рекордсменку з плавання Валентину Квіту, яка на змаганнях Кубку Польщі з плавання в категорії "Masters" у місті Тихи (Tychy) здобула золоту медаль та встановила новий рекорд України на дистанції 200м вільним стилем (вікова категорія 25–29).

Колеги та друзі привітали тренера з плавання, працівника аквапарку "Пляж" Валентину Квіту у формі раптівки (т.зв. флешмоб) під час тренування у басейні.

"Федерація плавання Львівщини, колектив комплексу "Пляж" вітають нашу гордість – Валентину Квіту зі встановленням нового рекорду України! Щиро бажаємо нових перемог. Нині Валентина готується до наступних змагань, які вже незабаром відбудуться в Угорщині", – зазначив голова федерації плавання Львівщини Андріян Гутник.

Нагадаємо, що у змаганнях на Кубок Польщі з плавання в категорії "Masters" у місті Тихи взяли участь понад 190 учасників із 38 клубів. Україну представляла команда клубу "Євро-Львів" у складі 10 спортсменів, які здобули 22 медалі (13 золотих, 5 срібних і 4 бронзові) і посіла 9 місце в медальному рейтингу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: стартує ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ