Буковина: організатори конкурсу «Рятувальник очима дітей» нагородили переможців

Буковина: організатори конкурсу «Рятувальник очима дітей» нагородили переможців

30.04.15 10:01 0 758
З метою навчання правилам безпеки дітей та виховання у них культури безпечної поведінки, популяризації професії рятувальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області разом з Чернівецькою обласною організацією Добровільного пожежного товариства України, Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області та Департаментом освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації організували впродовж лютого-квітня проведення літературно-художнього конкурсу «Рятувальник очима дітей». 29 квітня в Чернівецькому обласному художньому музеї відбулася церемонія нагородження переможців. З нагоди цього в музеї було організовано відкриття художньої експозиції кращих дитячих робіт, які стали переможцями та лауреатами даного конкурсу.

Свято розпочалося із вітального слова директора художнього музею Інни Кіцул. «Така виставка запрацювала у нашому музеї вперше, однак я впевнена, що це далеко не останній випадок нашої співпраці. Усі дитячі малюнки вражають як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показали чудові знання правил безпеки» – звернулася до присутніх Інна Федорівна. Після цього, організатори свят розповіли про критерії оцінювання робіт та нагородили переможців у кожній номінації та віковій категорії. Перше місце у номінації «Дитячий малюнок» в молодшій віковій категорії виборола Альона Цуркан, вихованка Заставнівського будинку дитячо-юнацької творчості, в середній віковій категорії – Дарья Червоняк, учениця Сторожинецької гімназії, а в старшій віковій категорії – Маріана Ігнат, учениця Чернівецької гімназії № 5. Були відзначені і кращі роботи в номінації «Плакат», де переможцем стала Анна Сушинська, учениця загальноосвітньої школи села Снячів Сторожинецького району. Усі переможці були нагороджені грамотами, медалями та цінними призами. Окрім цього, організатори відзначили грамотами тих учасників конкурсу, які проявили оригінальність виконання робіт, складністю технології виготовлення малюнків та знанням правил безпеки.

Виставка працюватиме з 29 квітня по 26 травня. Кожен бажаючий зможе ознайомитися із роботами учасників та почерпнути для себе багато цікавого.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ