В Чернівецькій області відбулася чергова ротація рятувальників,які несуть службу в зоні АТО

В Чернівецькій області відбулася чергова ротація рятувальників,які несуть службу в зоні АТО

30.04.15 14:37 0 641
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області постійно несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції. Так, з початку року на Сході України побувало двадцять п’ять рятувальників з Чернівецької області. Разом з колегами з інших областей працівники Управління виконують завдання за призначенням. Рятувальники перебувають на Сході України впродовж певного часу, після чого проводиться їхня ротація.

Так, 29 квітня в Чернівці після понад місячного перебування в зоні проведення АТО додому повернулося п’ять рятувальників. Вони працювали в Донецькій області. У Чернівцях їх зустрічали керівництво Управління ДСНС. «Ваша готовність в любий момент вирушити у зону проведення антитерористичної операції, щоб захистити суверенітет Батьківщини, зайвий раз підкреслює вашу вірність присязі перед українським народом» – звернувся до рятувальників т.в.о. начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Микола Яловий. Після цього, практичний психолог Управління поспілкувався з рятувальниками, в ході чого визначив, що перебування у зоні АТО не позначилося на психологічному стані працівників Управління ДСНС.

Натомість на Схід країни були направлені десять працівників аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Серед них три працівники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС, які з допомогою спеціального обладнання здійснюють обстеження території на наявності вибухонебезпечних предметів та проводити їх знешкодження. Інші сім рятувальників проводять аварійно-рятувальні роботи по відновленню систем життєзабезпечення та інфраструктури краю. Окрім цього, здійснюється інженерно-технічні роботи за допомогою спеціальної інженерної техніки щодо спорудження захисних укріплень.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині Василь ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ