В Закарпатській області мукачівські вогнеборці під час пожежі завадили поширенню полум’я на будівлю багатоповерхівки

В Закарпатській області мукачівські вогнеборці під час пожежі завадили поширенню полум’я на будівлю багатоповерхівки

30.04.15 14:17 0 649
Вранці 29 квітня у м. Мукачево на вул. Росвигівській загорівся металевий вагончик, що знаходиться всередині щільно забудованого житлового кварталу. Пожежу помітили мешканці довколишніх будинків, які о 05:27 зателефонували до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання задіяли два відділення вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. По приїзді на місце події вони виявили, що вогонь із металевого вагончика почав перекидатися на перший поверх 9-поверхового житлового будинку, розташованого майже за метр від осередку пожежі. Відтак рятувальники насамперед не дали вогню поширитися на верхні поверхи будівлі, локалізувавши загорання о 05:41. Повністю загасити полум’я в металевому вагончику бійцям ДСНС вдалося о 06:05.

Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю металевого вагончика і садовий інвентар, який зберігався всередині. Крім цього, пошкоджено балконне дерев’яне вікно й закопчено стіни та стелю квартири на першому поверсі прилеглого будинку. Причину виникнення загорання й суму завданих стихією збитків наразі встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ