Відбувся творчий звіт Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського

Відбувся творчий звіт Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського

30.04.15 10:55 0 667
У Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбувся творчий звіт Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського. Студенти та викладачі училища впродовж майже трьох годин презентували власний творчий доробок.

Розпочався концерт «Одою до радості» Бетховена у виконанні хору та симфонічного оркестру. До уваги глядачів було представлено розмаїття музичних жанрів, хореогафічні композиції, вокальні твори. У холі театру експонувалась виставка робіт викладачів і студентів відділу «Образотворче мистецтво». Завершив концерт духовний гімн України «Боже великий, єдиний», який разом з учасникам звіту виконували усі присутні у залі.

Студентів та викладачів училища привітали голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк.

Володимир Гунчик вручив стипендії Президента України молодим майстрам народного мистецтва-студентам училища Андрію Горбалю, Валентину Леушу, Катерині Боярчук та Ірині Драгун.

Микола Романюк подякував усім учасникам звіту, ветеранам та викладацькому складу училища. « цей навчальний заклад є гордістю нашого міста та області, нашої держави. Дякую викладачам за вашу працю, за ваше натхнення, за те, що плекаєте таланти. Переконаний що такі концерти, які відбуваються у складний для країни час, є свідченям того, що українці – народ волелюбний і нескорений»», - зазначив Микола Ярославович. За значні творчі досягнення, вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва, утвердження духовного потенціалу, виховання мистецької еліти краю, участь у культурно-мистецькому житті Луцька та з нагоди творчого звіту міський голова вручив Подяку колективу Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 14 травня 2015 року ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ