У Луцьку відбудеться перший фестиваль вуличної їжі «Lutsk Food Fest»

У Луцьку відбудеться перший фестиваль вуличної їжі «Lutsk Food Fest»

30.04.15 16:56 0 687
Уже традиційними для Києва та Львова стали фестивалі вуличної їжі. 2-3 травня така подія відбудеться і в Луцьку.

Обласний центр Волині чекає на унікальне дійство для гурманів і поціновувачів цікавого дозвілля. 2-3 травня відбудеться перший у Луцьку фестиваль вуличної їжі «Lutsk Food Fest».

У стінах замку Любарта зберуться представники ресторанів, кафе, піцерій, кондитерських не тільки з Луцька, але й з інших міст України, аби презентувати свої ексклюзивні страви і змінити уявлення лучан про вуличну їжу.

Родзинкою стане дегустація напоїв від одного з найстаріших польських алкогольних брендів «Soplica», який, власне, є спонсором нашого фестивалю.

На відвідувачів «Lutsk Food Fest» чекають смачні страви, елітні напої, а також насичена розважальна програма: конкурси з призами й подарунками, майстер-класи, виступи творчих колективів та Dj-сети.

Кожен із учасників привезе до Луцького замку свою «фішку». Так, піцерія «Дядя Pizza» презентує унікальну інтерактивну піца-машину, з якою можна навіть розмовляти.

Організатори свята подбають і про наймолодших відвідувачів. Поки дорослі насолоджуватимуться стравами та напоями, на території замку дітей розважатимуть аніматори.

До слова, ціна входу на фестиваль – символічна: 10 гривень для дорослих і 5 гривень для дітей.

Усі зібрані кошти передадуть на утримання замку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7.05. –в м. Ужгород ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ