В Луцьку депутати прийняли звернення до керівництва держави щодо регулювання процесу підвищення тарифів на газ та електроенергію

В Луцьку депутати прийняли звернення до керівництва держави щодо регулювання процесу підвищення тарифів на газ та електроенергію

30.04.15 09:11 0 750
Депутат міської ради Андрій Козюра підготував на розгляд проект звернення до Президента України щодо регулювання процесу з підвищення тарифів на газ та електроенергію. Він зауважив, що нещодавно Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, прийняла дві постанови, якими збільшила ціну на електрику та газ. За його словами, це все викликає обурення громадськості. Нині країна перебуває у стані економічної кризи і громадянам живеться дуже складно. На жаль, не всі зможуть оплачувати нові рахунки.

Андрій Козюра наголосив, що метою прийняття рішення є впорядкування тарифної політики держави, зниження соціальної напруги та встановлення обґрунтованих та прозорих цін на електроенергію та природний газ для населення.

У тексті звернення йдеться: “звертаємося до Вас, як до гаранта Конституції України, безпосереднім обов'язком якого є обстоювання прав та інтересів українського народу, та закликаємо невідкладно вжити наступних заходів: скасувати Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 220 від 26.02.2015 р. та № 583 від 03.03.2015 р.; створити спеціальну комісію, яка вивчить та проаналізує доцільність і обґрунтованість підняття тарифів, проведе публічні роз'яснення та консультації щодо справедливості формування нових тарифів; вжити заходів щодо повернення контролю держави над усіма газовими родовищами України”.

Депутати підтримали запропонований проект рішення та вирішили направити звернення Президенту України, Голові Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради, міським головам міст обласного значення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поточний середній та ...
Наступна новина: "Свобода" вимагає ...

КОМЕНТАРІ