В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету

В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету

30.04.15 15:43 0 622
На розгляд обранців громади під час засідання 73-ї сесії міської ради було внесено питання про зміни до міського бюджету на цей рік. Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла про правки, що пропонується внести до головного фінансового документа міста.

Вона зауважила, що з обласного бюджету надається субвенція у розмірі 400 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців під час АТО.

Також пропонується збільшити доходи загального фонду бюджету міста на 73 мільйони гривень, що надаються як субвенція з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню.

Пропонується й спрямувати вільні залишки бюджетних коштів станом на 01.01.2015 року по загальному фонду бюджету міста у сумі 607 тисяч гривень на реалізацію окремих програм та заходів, оплату наданих послуг. Так, 215 тисяч гривень направлять виконавчому комітету для реалізації Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення. 11700 гривень пропонується виділити департаменту соціальної політики на оплату праці особам, що залучені на громадські роботи з міського центру зайнятості для надання консультацій щодо правильності заповнення заяв та декларацій на отримання житлових субсидій.

Депутат Ігор Поліщук попросив уточнити Лілію Єлову щодо виділення 45 тисяч гривень на забезпечення співпраці з містами Кузнецовськ та Волноваха.

Вона розповіла, що у рамках співпраці з Кузнецовськом заплановані обмінні візити депутатів та педагогів. Також на Великдень у Луцьку перебували діти з Волновахи, у планах — наступні їх візити у наше місто, тому ці кошти будуть використані на ці цілі.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що на поїздку делегації з міста Луцька до Волновахи Донецької області з міського бюджету кошти не витрачалися. Всі витрати були оплачені підприємцями, зокрема, Ігорем Чорнухою.

За його словами, частина з коштів, про які йдеться, буде спрямована й на оплату харчування у навчальних закладах нашого міста дітей з Волновахи, що гостювали у нас.

Обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Семінар-тренінг на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ